World Biotech Tour

World Biotech Tour

Op 25 en 29 oktober, en 5 november gaat het evenement World Biotech Tour door in TechnopolisWorld Biotech Tour is een internationaal biotechnologiefestival en wil het publiek laten kennis maken met de wereld van biotechnologie. 

Mensen van verschillende leeftijden zullen leuke experimenten uitvoeren en gaan met elkaar in dialoog over biotechnologie. De World Biotech Tour gaat door op drie verschillende dagen, verspreid over drie weken.

Op 25 oktober wordt de aftrap gegeven in samenwerking met de Dag van de Biotechnologie, en kan het grote publiek op tal van plaatsen in Vlaanderen kennismaken met biotechnologie.

Op 29 oktober gaat in Technopolis de World Biotech Tour voor Scholen door, waarop middelbare scholieren tal van workshops kunnen volgen die hen wegwijs maken in de wondere wereld van de biotechnologie, en hen doen nadenken over de voor- én de nadelen van biotechnologie.

Op 5 november richt de World Biotech Tour zich op gezinnen. Via tal van leuke experimenten en interessante lezingen leren jong en oud welke rol biotechnologie in hun eigen leven kan spelen.

Meer informatie op: https://www.technopolis.be/nl/kalender/world-biotech-tour/

Praktische info

Vanaf 25/10/2015 - 10:00
tot 5/11/2015 - 18:00

Technopolis
Technologielaan, Mechelen