artikel 15

Materiaal van de aarde naar de ruimte krijgen is heel duur. Dus als we een kolonie op de maan willen bouwen zullen we creatief moeten zijn. Daarom hebben wetenschappers een manier bedacht om bakstenen te maken met je eigen urine en maanstof.

Die 2 ingrediënten zijn allebei zonder extra kosten aanwezig op de maan. Door middel van een 3D-printer zou je dan eender welke vorm kunnen printen. Een gek idee, maar het werkt. Wanneer beginnen we te bouwen?

Lees ook…

cheddar
Amerikaanse vrouw wast handen per ongeluk dagenlang met heerlijke snack

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Washington heeft een hilarische verhaal op Reddit gepost. De vrouw vertelt daarin dat ze al enkele dagen haar handen goed wast om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Helaas bleek haar zeep een blok rijpe cheddar te zijn.

coca cola fles
wat gebeurd er als je elke dag cola drinkt?

Dat cola niet bepaald geschikt is om dagelijks te nuttigen, is niks nieuws. Maar wat gebeurt er eigenlijk precies als je dagelijks een paar blikjes achterover slaat?

artikel 11
Van tandpasta naar tandtablet

Iedereen gebruikt gemiddeld 6 tot 10 tandpastatubes per jaar. Dat zijn 114,6 miljoen tubes die per jaar in België worden weggesmeten.

Meme Walt Disney
meme

Ontdek ook…