artikel

Nous connaissons principalement la réalité virtuelle comme une façon amusante de jouer à des jeux. Mais elle peut être utilisée à de nombreuses autres fins. Par exemple, des scientifiques de l'Université de Cambridge ont développé un logiciel qui produit des images à très haute résolution à partir d'une microscopie. Cela permet aux scientifiques de visualiser encore plus facilement les prothèses microscopiques. Un peu comme un jeu vidéo, mais qui peut sauver des vies !

Lees ook…

meme
artikel
Waarom ziet de lucht rood bij hevige bosbranden?

Momenteel woedt er een hevige bosbrand in Californië. Door de immense omvang en de grote hoeveelheid roet, ziet de lucht daar felrood. Een spectaculair zicht en prachtig om naar te kijken. Maar het is een beeld met een verwoestende betekenis en het is zeer ongezond.

artikel
Een nieuwe wetenschappelijke doorbraak waardoor je biologisch verjongt!

Iedereen wordt ouder, dat is zo bepaald door de natuur. Je wordt geboren als baby en zal waarschijnlijk metgrijze haren en rimpels sterven. Maar wetenschappers hebben mogelijk een manier gevonden om dit proces tegen te gaan! Ze hebben ontdekt dat wanneer ze mensen in een onder druk gezette zuurstofkamer zetten, hun cellen terug jong worden.

Hoe werkt dat dan?

artikel
Er is mogelijk buitenaards leven op Venus

Op Venus werd nooit gedacht dat er leven zou bestaan. De planeet heeft een gemiddelde temperatuur van 500°C en in de lucht hangen verstikkende wolken van zwavelzuur. En toch hebben wetenschappers een heel grote hoeveelheid fosfine gevonden.

meme
wjd
Wist je dat?

Daarmee kan je naar Pluto en terug!

Ontdek ook…